about today

Hej babes ! (:
Sitter hemma hos Therese på kalas. Kom hit med Frida älskling och vi ska va här resten av kvällen. Snart ska vi äta efterrätt, mums kladdkaka! Jaja, tänkte berätta lite om vad som hänt sen sist.

Som sagt åkte jag ut till frida och träffade sefan och sandra. Frida stod dock i handduk när vi kommer så vi fick vänta jävligt länge på att hon skulle bli färdig. EFter det började vi då gå, sneddade över lite åkrar och sånt. Asa kallt och helt mörkt inte ett jävla ljus alltså! Mm, så kommer vi fram. Träffar många vänner och har mkt trevligt. Vi snor såna nycklar från en städ maskin så vi ska köra den ngn gång snart, haha ! Sen var allt slut vid klockan 7 på morgonen och vi är sist ut av alla. Jag och frida går hela vägen hem till henne och det är as kallt ute. Kommer hem och retas med pontus hehe! Vilket vi ska göra som fan ikväll! Längtar haha! ;)

Dock fick vi höra för ngr timmar sen att i snärjet, en skog i eslöv hittades en död kille som var upphängd i ett träd. Fridas mammas kompis hade hittat honom. Han hade blivit mördad och sedan upphängd i trädet. Så därför vill jag inte ta bussen helt själv. Och dessutom är det i snärjet som norrevång har sin årliga orienterings tävling varje år. Nästa år, forget it att jag ska va där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0