Nyår, yeah !

Hello.
Sitter här och väntar på att mina släktingar & vänner ska komma hit. Dem kommer om typ en kvart. Idag ser jag ut som på bilden nedanför. Ska försöka fotografera mycket detta nyåret thihi (a)

..
Jag har på mig lack leggings från Lindex, Linne från H&M, Paljettjacka från VILA och pumps från Skopunkten (: Ha en underbar kväll !


osminkad osv.

.

Har inte uppdaterat mycket idag, jag vet ! Har inte haft någon inspiration alls. Sitter har mitt i natten, osminkad och snackar med random folk på msn. Något bättre har man tyvärr inte för sig. Och trött är man ju inte heller så man kan inte gå och lägga sig. Men får väl snart göra det ändå så man inte har mörka ringar under ögonen imorgon. På morgonen ska jag och pappa iväg och köpa raketer osv. Sen blir det fix och sånt och sen kommer gästerna. 


Meningslöst inlägg

Hello (:
Har typ inte gjort någonting mer än hjälpt mamma idag. Så hjälpsam jag känner mig (a) Detta inlägget känns typ helt menningslöst. Så egentligen fattar jag inte varför jag ens ska lägga ut det? Men jaja (: <3


Hejdå 2009, Hello 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en massa saker.
Höll du några av dina nyårslöften?
Jag gjorde inga nyårs löften förra året.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte mina vänner men min syster (:
Dog någon som stod dig nära? Nej och tur är det !
Vilka länder besökte du? Danmark, tyskland, Frankrike, Spanien och lite annat ;*
Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jag vill resa mycket mer!
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4 November & 12/13 December
Vad var din största framgång 2009? Jag har blivit mycket seriösare med förhållanden.
Största misstaget? Att jag sket i skolan och där av mina betyg...
Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har haft svininfluensan & blivit påkörd !
Bästa köpet? Tokio Hotels konsert biljett som är till 5 MARS!
Vad spenderade du mest pengar på? Shopping & buss
Gjorde någonting dig riktigt glad? När lilla Emilia kom till världen ;*
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Tokio Hotels nya album
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, helt klart! (:
Vad önskar du att du gjort mer? Rest & upplevelser med mina vänner.
Vad önskar du att du gjort mindre? druckit coca XD
Hur tillbringade du julen? Med min familj hemma hos mormor.
Blev du kär i år? Ja, det blev jag ! (a)
Favoritprogram på TV? 2 and ½ men
Bästa boken du läste i år? alla twilight böckerna
Största musikaliska upptäckten? ingen upplevelse för detta året :(
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar och sådant stuff
Något du önskade dig men inte fick? nejdå (:
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var med mina vänner nere på badet.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, träna !
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Avslappnad & kaxig.
Vad fick dig att må bra? När jag insåg vilka som faktiskt alltid kommer finnas vid min sida.
Vilken kändis var du mest sugen på? Jacob, i twilight och Tom Kaulitz
Vem saknade du? Många...
De bästa nya människorna du träffade? Marko världens underbaraste kille & Iman hälig tjej!


little more shopping

.

Ringde min syster innan, hon shoppade lack leggings åt mig. Thanks sis ! Storlek XS såklart (:  <3


så skönt !

Har precis tagit en skön varm dusch. Och det behövdes faktiskt. Inte för att jag var smutsig eller så utan för att ha något avkopplande (: Köpte ju silver schampo igår och idag använde jag det. Visar resultat senare när håret har torkat osv.


dålig uppdatering under dagen.

Godmorgon babes
Vaknade typ precis, har hunnit äta frukost. Så är fortfarande cp trött! Och idag ska jag hjälpa mamma att städa och tvätta hela dagen. Så därför kanske det inte blir världens bästa uppdatering. Just so you know ;)


yes.

Nu är man hemma igen! Handlade bleknings medel till håret, Silver schampoo och en ny mascara (a) Men nu ska jag snart sova för jag är cp trött! Och mår inte riktigt bra heller så, vi ses !


28 December

Hejsan.
Kom hem från Frida och Älsklingen för någon timme sedan. Jag vaknade upp bredvid älsklingen med allt täcke på mig för tydligen hade han varit varm och slängt över allt på mig. Och så höll han om mig. Vilket resulterade i att jag var jävligt varm hela natten. Och jag fick vätske brist så när vi gick upp och skulle gå ner vinglade jag och allting snurrade. Kändes som om att jag skulle spy när som helst. Fy fan vad hemskt det var! Drack jävligt mycket vatten och sen kändes det lite bättre. Men kunde fortfarande inte äta för då kändes det som om att jag skulle spy också. Älsklingen stöttade mig och hjälpte mig med allt, söte! Samma med Frida baby. Skönt att veta att dem finns där för en när man behöver dem! Efter någon timme ringde jag mamma så kom hon och hämtade mig. Dock när mamma kom märkte jag och frida att jag hade fått en av mina skor och en av hennes, vi har lix lika dana uggs. Men hon har lite större. HAHA ! Så nu har jag en av hennes och en av mina (a) Fint!  (y)

Under tiden när jag har varit hemma har jag tryckt i mig en macka och druckit te. Har även städat mitt badrum, det behövdes! Fyfan vad dammigt och äckligt det var! Men nu ska jag väcka mamma och sen ska vi åka och handla lite grejjor (: CYA!


27 December

Godmorgon bitches.
Eller ja, jag vaknade faktiskt för två timmar sen. Är färdig fixad och sådant nu och ska åka till fridababy om 1 ½ timme. Ska träffa henne och hennes pojkvän. Antaglien sova där också. Därför kommer det inte bli någon uppdatering efter att jag åkt. Vi brukar liksom inte sitta vid datorn när vi är där, vi hittar på en jävla massa skit istället, thihi (a)

Har bestämt mig för att sluta med coca och börja äta mycket nyttigare. Så till frukost idag åt jag två rostade mackor med skinka, en skål med mini tomater och en kopp te med honung istället för socker. Mycket nyttigare ellerhur? (:


Outfit of today.

.
Medan mamma och pappa gör sig i ordning tänkte jag slänga in dagens outfit för en gångs skull. Brukar ju inte hinna / orka lägga in det. Men idag är ett undantag. I vilket fall som helst, har jag på mig detta ni ser ovanför. Leggins från H&M, Linne från H&M, T-shirt från New Yorker och sedan har jag tagit på mig en tjocke tröja från New Yorker för jag frös, thihi (a)


Från Shoppingrundan

Detta är då vad jag shoppade i morse. BTW! Inget av detta var på rea så jag slapp bland annat att trängas med tanter som vill köpa upp alla deras pengar på en och samma dag. Vanligtvis älskar jag rea men inte när det är 90 personer i en liten butik som egentligen bara rymmer 30. Nej, fyfan för det! Försökte tvinga med mig Fannie ut från Gina Tricot i morse, men nej! Hon skulle tvunget leta efter alla storlekar på allt hon ville ha usch !


.
En söt top från JC.
Storlek XXS
Pris 149 kronor

.
Ett sött linne från New Yorker
Storlek XS
Pris 49 kronor


(y)

Har precis kommit hem nu. Shoppingen gick ju bra. Träffade några vänner där inne och sådant. Fannie skulle givetvis tränga sig förbi alla kärringar osv. som stod och kollade på det hon ville ha och riktigt roffade åt sig allt haha! Hon köpte med sig halva Gina Tricot hem alltså. Själv köpte jag bara ett linne från New Yorker och en topp från JC. Hade bara med mig 200 kronor så jag är njöd faktiskt (: Ska ut med mamma om ett par dagar också och då är det nog fortfarande rea. Men då blir det mest köpa jeans, leggings och sådant. Visar bilder på det jag köpte senare ikväll sen när jag kommit hem igen, ska snart till LUND och ha julklapps spel med mina släktingar, thihi (a)


Mellandags rea!

Godmorgon folket.
Sitter och väntar på Fannie. Vi ska nämligen in och shoppa. Det är ju lix REA överallt nu (: Och det får man ju verkligen inte missa! Säkert många av er som ska in och shoppa snart också eller? Oj, nu knackade det på dörren. CYA! <3

.

En liten sötsak från Gina Tricot.

.

Hehe, vet att jag sa godnatt innan men jag hittade en liten söt sak att blogga om. Denna hittade jag på Gina Tricot's hemsida. Jag tycker den är jätte söt, blev helt förälskad när jag såg den alltså. Så fort jag ska ut och handla nästa gång ska jag köpa den direkt. Eller ja, om den sitter bra så ska jag köpa den. Annars är det ganska onödigt, ellerhur? Men jag tror att den sitter jätte bra faktiskt. Vad tycker ni? Är den söt eller är den söt? (:


GODNATT BITCHES !

Tänkte säga godnatt nu för annars kommer jag bara att glömma det. Typiskt mig liksom. Puss puss ! <3

Julklapps spel

Någon mer än jag som älskar dem? Förra året vann jag trisslotter, någon bok och choklad (a) Detta året ska jag vinna alla, mohahha! Ska nämligen in till Lund imorgon kväll med mina föräldrar. Där ska vi träffa typ en del av släkten för att ha ett julklapps spel. Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till spelet men det blir väl någon bok eller någonting. Sen ska jag köpa en bra bok som jag själv ska försöka vinna, thihi (a) Älskar böcker, speciellt fantasy som twilight, varg bröder och liknande. Dem är super bra faktiskt (:

.


Mat i magen

Har precis hjälpt mamma med maten. Det blir bakad potatis med mammas röra. Det är det godaste som finns alltså, kan äta hur mycket som helst av det bara för att det är gott. Thihi, längtar tills dem är färdiga. Har nämligen precis sattit in dem i ugnen. Sålänge sitter jag och pappa och tittar på Harry Potter och den vise stenen. Den är jätte bra endligt mig, dig också kanske? (:


love is in the air.

.
Sitter här och saknar min älskling.

Riktigt niice .

Hallå!
Jag har riktigt tråkigt, håller på och fixar med min mobil. Ska köra på Helebob istället för 3 nu mera. Måste liksom ha gratis sms annars tar mina pengar slut sååå snabbt. Så ska antingen beställa Helebob Hallå eller Helebob Vänner. Jag tror det blir Hallå. 

Igår var det ju julafton som alla vet? Fick precis vad jag önskade mig. En massa kläder, en päls mössa och lacoste parfym av älsklingen (: <3


God Jul

God jul på er!
Är riktigt trött har precis vaknat. Ska snart iväg med pappa och lämna lite julklappar och sen shoppa mer. Jaja hinner inte blogga mer nu för ska fixa mig och sånt. Hoppas ni får en riktigt rolig julafton tillsammans med era nära och kära (: <3

.


BLOND OCH SÄXIG, JAO!

Igår färgade man håret. Jaja, jag och fridababy (: <3

....
ser ni att det liknar en anka ? HAHA !

en vit jul ?

En vit jul ska det vara! Annars är julen inte lika mysig. Julen ska vara vit och inomhus ska det brinna en massa ljus och dofta underbart från julgranen. Och det ser ut som att det ska bli en vit jul i år. Utanför mig är det en halv meter snö, hallå det är skåne? Det blir en riktig varga vinter i år. Det är det som är det bästa med vintern. Det är inte kul när det är slask utomhus. Nej, riktigt mysig vinter i år (: <3


only 4 days left.

Sorry guys! Har inte haft tid att blogga. Har varit med älsklingen hela helgen och sen i morse kom lilla Emilia till världen. Äntligen är man moster, jao ! (: Känns helt underbart, och skönt att hon inte kom på julafton, då hade jag tyckt synd om henne. Vem vill fylla år på julafton lix?

Jaja, älskling och baby har precis åkt hem. Dem skulle julpynta och baka med sin mamma? Haha, men baby kommer iallafall sen igen men älsklingen kunde inte idag. Det är egentligen bara bra för baby ska hjälpa mig att hitta en julklapp till älsklingen.

Att köpa julklappar till;
Fridababy
Pontusälskling
Pappa
Fanniebabe

Jag har nog en aning om vad jag ska köpa till älsklingen men ja, svårt ! -.-' Bara fyra dagar kvar nu ju !! Hatar att vara ute i sista sekund, men vad gör man ? Nu ska jag duuuuscha :D puss !


peeling

Har precis haft lite peeling för mig själv. Riktigt mysigt! (: Anisktsmask, porrmask, rakat benen, hårinpackning och tagit en riktigt lång varm skön dusch! :D <3


I'm sorry .

Hello, sorry att jag inte bloggat på typ hur länge som helst. Men jag har faktiskt inte varit hemma och då inte heller varit vid datorn. Ja, ibland kan det bli så. Men idag är jag hemma och baby ska sova här idag för vi ska överraska Kiskii imorgon. Kommer bli fett nice asså. Och sen efter det är det skolavslutning sen hem, duscha och sedan hem till frida baby med fix och förfest med hon, pontusälskling och robin. Efter det är det jägors babes! Riktigt nice dag, grymt chill (: <3 Men jag ska försöka hinna med att blogga imorgon hihi.

Igår var jag och shoppade med baby och då köpte jag ett par uggs, ett par högklackade pumps och lite presenter till Kiskii. Jag och baby hade grymt kul och sånt iallafall (: Men kan inte fotografera sakerna jag köpt, grymt störigt. DEtta är för att min syster snart ska föda och då vill hon kunna fota en massa bilder och jag har varit så snäll att låna ut kameran till henne. Så snäll jag kan va då (: <3


Helgen, veckan, dagarna har varit underbara.

Det är allt som behövs sägas.

Yeah,

Tänkte bara säga godmorgon och caao, bitches! Innan jag sticker till bussen (: <3


Bitches, I'm home!

Like I said. I'm home (: Och nu sitter jag och snackar med baby och sånt jao! Riktigt skönt att träffa älsklingen idag, saknat honom som f*n. Inte träffat han på en vecka ju. Men nu ska vi förhoppningsvis träffas resten av veckan, thihi. Ska sova hemma hos baby och älskling på fredag och kanske lördag. Sen på söndag ska man träffa syster i stan. Riktigt nice helg faktiskt. Skönt med en mys helg, jao! <3


091208

Morning bitches!
Sitter här och ser underbar ut. Som alltid? Idag ska man åka till baby och älsklingen. I miss them, liksom! Och dem saknar mig ofcourse ;) <3 Ska dra ner till bussen nu. Chaao!


.

.
Yeah, tänkte gå och sussa lite nu. Känner inte egentligen för det men har inget annat för mig så kan lika bra få lite skönhetssömn. Inte för att det behövs, jaao ! (: <3


fabulous

fabulous
It's just so fabulous, it's just so me! En snygg paljett jacka och en ännu snyggare ring? Dock ska dem inte användas tillsammans utan ja, till olika outfits ofcourse. Any way, I love it!


Studier?

Sitter här och pluggar. Gäsp så tråkigt det är asså! Pluggat en massa matte och sånt och så är det bara tyskan kvar. Måste kunna typ allt vi gjort på en hel termin tills imorgon och jag kan ingenting. Gud hjäälp mig! Alltså jag får aldrig in det i mitt huvud, hur mycket jag än pluggar på det så går det inte in. Det är så sjuan kkt drygt. Jaja, så är det väl. Man kan inte både vara snygg och smart, ellerhur? Då väljer jag hellre att vara snygg, ofcourse? (:


Helgen är över, buhu !

SHASHA!
Helgen har varit helt galen! Så har verkligen inte ens hunnit gå in på en dator. Därav den dåliga uppdatering. Men what ever! Jag har liksom ett liv utanför bloggen också precis som alla er andra. Bara det att mitt liv är så mycket bättre än era. Dah liksom? (:

.


gäsp !

Godmorgon bitches !
Har ni sovit gott? Det har inte jag, eller kanske , vet inte. Jag är iallafall sjukt trött och sånt ;o Egentligen orkar jag inte gå till skolan idag men eftersom baby ska med mig hem och sova här hela helgen så måste jag. Älsklingen skulle tydligen inte sova här ändå, eller jag vet inte! Han klöddar alltid ihop allting, men jag älskar honom ändå (: <3

Jaja, min vi hörs babes! <3


091203

Dagens idag har varit ganska lugn. Fick damp utbrått på min syslöjds lärare idag och lite sånt. Dock var det hon som orsakde problemen inte jag. Alla i klassrummet satt och skrattade åt mig när jag stod och skrek och hade mig haha! Typiskt mig alltså!

Ikväll ska jag tvätta lite mer och sen ska jag städa klart mitt rum eftersom älskling och baby ska sova här imorgon. Och sedan ska jag plugga till mitt prov även om det tar mig hela natten att få in i huvudet så ska jag göra det! Så antaglien bloggar jag mer ikväll/ i natt men jag lovar ingenting ifall jag skulle råka somna (: Puss ! <3


trött?

Godmorgon (:
Vaknade typ precis så sitter och äter frukost just nu och lyssnar på Britney Spears. Min buss går just nu så jag hinner inte med den. Ska be Frida möta mig i stan sen när jag tar den andra bussen. Jaja, jag missar matten och så men inte mycket annat. Tror att jag hinner med idrotten men jag är inte riktigt säker. Annars gör det inte så mycket iallafall.

Idag kanske baby ska sova här. Trevligt trevligt! Sen i helgen ska både baby och älskling sova här (: Thihi, kommer bli en super nice helg alltså! ;*

jag -


091202

Shit vad dagen har gått snabbt! Har bland annat varit hemma och hälsat på min syster, saknar henne och min bror. Sen har jag och Frida pluggat en del nu här hemma också. Dock inte så mycket som vi tänkte oss men vi är trötta nu efter skolan och så. Frida ska ta bussen om en timme och efter det ska jag plugga lite till själv. Måste börja ta tag i min skolgång för min mentor ringde nyss hem till mig men hon ville dock bara prata med mig och inte mina föräldrar. Och ja, hon förklarade lite och undrade om hon kunde hjälpa på något sätt men hon skulle inte ta upp det med mina föräldrar för det tyckte hon bara var onödigt för det var ju ändå inte dem det handlade om. Glad är jag för det faktiskt! (:

Alltså ni måste ju tråka ut er på min blogg. Jag skriver mest om min skola och sådant tråkigt strunt. Hehe, men det är sånt ni får stå ut med. Det handlar ju inte bara om det utan också om shopping och sådant. Så jag tror nog ni klarar er, eller?

Jag bloggar nog inte mer ikväll, ska sova om någon timme. Är jätte trött! Så vi hörs, puss! <3


it's morning bitches!

Godmorgon sötnosar (:
Är färdig  och klar för skolan. Idag ska frida älskling med mig hem för vi har sån plugg dag idag. Och det behövs faktiskt! Haha, typiskt oss att vänta tills sista sekund men aja (:

Idag tänkte jag ha en sån boll på huvudet, ni vet när man inte orkar göra någon frisyr? Men det blev faktiskt en rosett istället. Dock har jag inte tillräckligt långt hår för att göra orginal rosetten så jag gjorde en liten egen (: Den blev ganska lyckad faktiskt (A)

.

RSS 2.0